Om

Historien Nicolai Jørgensen

 

Her er en lile historie om hvordan Nicolai er blevet til den fantatiske fodboldspiller han er i dag. I hans helt tidlige år var der altid en bold i hans nærvær. Havde han ingen at spille med og spille med så øver han sig alene med tekniske jongleringsøvelse, spillede op af murene og andre steder der forbedrede hans stadige stigende teknik.

 

Nicolai begyndte sin karriere som ungdomsspiller hos Skovlunde IF og tiltrådte kort tid derefter hos den danske storklub Brøndby IF, for senere at slutte sig til AB. Her blev han og David Boysen rykket op i seniortruppen et år før. I de næsten 2 sæsoner i AB nåede han 27 kampe og imponerende 7 mål. Han skiftede til Bayer Leverkusen under deres før-sæson træningslejr i juli og underskrev en femårig kontrakt med klubben den 12. juli 2010. Leverkusen havde været meget imponeret om Nicolai præstationer under en træningsturning i Schwiez. Han fik Bundesligadebut i en kamp mod Borussia Mönchengladbach søndag den 29. august 2010.

 

I sommeren 2012 blev Nicolai udlejet til FC København fra Bayer Leverkusen. Aftalen var gældende for hele sæsonen 2012/2013, men blev allerede i september ændret til en permanent aftale, hvor FC København valgte at udnytte deres købsoption og hentede Jørgensen til klubben på en fire-årig aftale. Nicolai debuterede for klubben i sæsonpremiere mod FC Midtjylland. I hans første New Firm fik han scoret sit første mål for FC København, da han gjorde det til 1-0 i 1-1 kampen.

 

Når Nicolai holder fri, ses han oftest i selskab med hans gode venner David Boysen og Jens Stryger Larsen.

Familien Jørgensen

Far : Lars Jørgensen

www.ballerup-gokart.dk

Email :

 

Mor : Vibeke Jørgensen

Email :

 

Storesøster : Cecille Jørgensen

Email :

 

Lillebror : Frederik Jørgensen

Email :